Кадър БНТДепутат от Демократична България изрази мнение за предстоящите избори.Кирил Петков

...
Кадър БНТДепутат от Демократична България изрази мнение за предстоящите избори.Кирил Петков
Коментари Харесай

Депутат от ДБ: Разумно е третите избори да бъдат 2 в 1 с президентските

Кадър Българска национална телевизия

Депутат от " Демократична България " изрази мнение за предстоящите избори.

Кирил Петков продължи една наша битка-начинът по който се ръководят държавните предприятия и по-конкретно ББР. Винаги сме били задоволително сериозни. Това сподели по Българска национална телевизия депутатът от Демократична България Антоанета Цонева.

И се радваме, че той съумя да наложи тази политика и да покаже, че когато един министър има политическа воля, може да реализира резултати.  

Петков и Асен Василев не се ангажират с политика, само че каквото и да стане, ние ще останем съидейници. Не бих желала да злоупотребявам с обстоятелствата. Демократична България поддържа актуализацията на бюджета и считаме, че това е верния път. Трябва хората, които имат минимални пенсии, да получи актуализация. Когато имаме рецензии към избрани министри като да речем министъра на превоза и енергетиката.  Ние нищо не си спестяваме и подлагаме на критика.

Въпрос на диалог е за наш президент. Когато сме подготвени с нашето решение, то ще бъде оповестено. Позволете ми да се въздържа от имена и кандидатури.

Трябва да си дадем сметка, че отиваме на трети избори. Разумно е те да бъдат 2 в 1 с президентските. Българска социалистическа партия позволи съществена неточност – казахме, че с цел да имат сполучлив трети мандат, би трябвало да има предварителни договаряния сред партиите. Корнелия Нинова отхвърли. Бяхме подготвени и имахме настройката за това третия мандат да бъде сбъднат, само че нямаше по какъв начин да стане, без партиите да си приказват.

Българска социалистическа партия желаеха да съкратят периодите за разискване на бюджета. Ние сме обсъждали вид, в който най-малката политическа мощ да получи мандата. Демократична България направи това, което бе по силите й, с цел да даде знак, че се нуждаем от положително отношение. Трябва да можем да си приказваме и да подписваме съглашение, написа frognews.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР